Sosyal Medya

WhatsApp Web’e Yuva Kurtaran Yeni Bir Özellik Geliyor

WhatsApp Web platformu, hizmetlerini genişletmeye ve kullanıcı deneyimini zenginleştirmeye devam ediyor. Yakın zamanda, platforma bir mesaj düzenleme seçeneği eklendi. Bu yepyeni özellik, beta programına kayıtlı olan kullanıcılara sunuldu ve çoğunlukla olumlu tepkiler aldı.

WhatsApp Web’in Beta Programı ve Hedefleri

Birkaç gün önce, WhatsApp Web için bir beta programı faaliyete geçirildi. Bu program, kullanıcıların hataları bildirebilmesi ve genel geri bildirimlerde bulunabilmesi için tasarlandı. Ayrıca, platform, bu program aracılığıyla yeni ve heyecan verici özellikleri test etmek ve sunmak istiyor. Programın başlamasından bu yana, hangi özelliklerin sunulacağı büyük bir merak konusuydu. Ancak şimdi, bu özelliklerin ne olacağı konusu sonunda aydınlandı.

WhatsApp
WhatsApp / Görsel Kaynak: © Soru.com.tr

‘Mesajı Düzenle’ Özelliği Geliyor

WhatsApp Web, beta testinde olan kullanıcılara mesaj düzenleme özelliğini sundu. Bu özellik, kullanıcıların mesajlarını düzenlemelerine olanak tanıyor.

Mesajı Düzenleme Süreci

WABetaInfo tarafından paylaşılan ekran görüntülerine göre, kullanıcılar bir mesaja tıkladıklarında ‘mesajı düzenle’ seçeneğini görecekler. Bu, kullanıcıların mesajları düzenlemelerine ve gerekirse düzeltmelerine olanak tanıyor. Ancak, kullanıcıların bu düzenlemeyi yapabilmek için belirli bir süreleri var. Sohbet ve grup mesajlarını düzenlemek için sadece 15 dakika süreleri var. Bu, yazım hatalarını düzeltme veya belki de bir mesajın tonunu hafifletme gibi durumlar için son derece yararlı bir özellik. Kullanıcılar mesajlarını birden fazla kez düzenleyebilirler. Şu an için, sadece metin mesajları düzenlenebiliyor.

Özelliğin Dağıtımı

Bu mesaj düzenleme özelliği, WhatsApp Web’in resmi beta programında aktif hale geldi ancak yalnızca sınırlı sayıda kullanıcıya sunuldu. Ancak, ilerleyen haftalarda daha fazla kullanıcıya sunulması bekleniyor. Ayrıca, bu özelliğin yakında WhatsApp mobil uygulamasında da kullanılabilir hale geleceği öngörülüyor.

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsin

Sosyal Medya Teknoloji

Instagram onay kodu gelmiyorsa ne yapmak gerekir?

Son dönemlerde en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Instagram, pek çok kişinin en çok kullandığı uygulamalar arasında yer
Sosyal Medya Teknoloji

Türkiye’nin en çok takipçisi olan Instagram hesapları hangileri?

Türkiye’de en çok kullanılan hesaplarda biri Instagram’dır. Günümüzde Instagram üzerinden para kazanmak da mümkün hale gelmiştir. Çok sayıda takipçiye sahip