Yaşam

Kadınları peşinden koşturan burçlar. Hangi kadın burcu, hangi erkek burcundan hoşlanır?

İster inanın ister inanmayın bazı burcun kadınları belli burçtaki erkeklerden hoşlanmaktadır. Bu yüzden hangi burç  olduğunuza göre hoşlanacağınız erkek tipi de ona göre belirlenmektedir. Bu yazımızda hangi burcun kadını hangi burcun erkeğinden hoşlandığını anlattık.

Koç burcu kadınları eğlenceli erkekleri aramakta

Koç burcu
Koç burcu / Görsel Kaynak: © Soru.com.tr

Koç burcu kadınları, her konuda oldukça cüretkardır. Eğlenmeyi seven ve nasıl eğlenileneceğini bilen koç burcu kadını, kendisi gibi eğlenceli erkekleri çevresinde aramaktadır. Genellikle bu erkek burcu ise aslan olmakta. Çünkü aslan burcu erkeği her ne kadar egoist olsa bile çevresi tarafından sevilen ve sayılan kimselerdir. Bunun da en büyük sebebi, aslan burcu erkeği ayak bastığı her yere eğlenceyi götürmesidir. Sürekli gülüp, etrafa neşe saçmayı seven aslan burcu erkeği, her türlü ortamda eğlenmeyi bilen kimselerdir. Bu sebepten ötürü de koç burcu kadını, kendisine partner olarak aslan burcu erkeği gibi birilerini istemektedir.

Balık burcu kadını saf erkek arıyor

Balık burcu
Balık burcu / Görsel Kaynak: © Soru.com.tr

Balık burçlarını herkes duygusal olarak bilir. Ancak balık burçları bu saflığın arkasında büyük bir kurnazlık barındırmakta. Ancak onlardan daha kurnaz olan erkekler, balık burçların bu gizli özelliğini farkedip onlardan uzaklaşabiliyor. Balık burcu kadını kendisi gibi saf görünmeyen, hakikaten saf olan erkeklerden hoşlanmaktadır. Bu tarzdaki erkekler daha romantik davranışlar sergileyebiliyor. Genellikle oğlak burcu olan bu erkekler, karşısındaki kadına saf duygularla aşık olabilmektedir. Balık burçları çok fazla kurnaz olmayan, zekasını daha çok romantizme çalıştıran erkekleri aramaktadır. Oğlak burcu erkekleri ne kadar dış dünyada zeki olsalar da konu aşka gelince oldukça saf olabiliyorlar. Bu sayede de balık burcu kadınları, oğlak burcuna mensup erkekleri kolayca avlayabiliyor.

İkizler burcu kadını sorumluluk sahibi bir partner istemekte

İkizler burcu
İkizler burcu

İkizler burcu kadını, biraz maymun iştahlıdır. Bu yüzden ikizler burcu kadını çok fazla sorumluluk almak istemez. Genellikle ikizler burcu kadınının iş disiplini yoktur. Bu yüzden ikizler burcu kadını sırtını sorumluluk sahibi birine yaslamak istiyor. İkizler burcu kadınının isteyeceği erkek tipleri, onlara pek fazla iş bırakmayan ve partnerinin rahatını düşünen erkeklerdir. Bu yüzden ikizler burcunun hoşlanabileceği burç, daha çok terazidir.

Terazi burcu erkeği iş disiplini konusunda oldukça ciddidir. Ayrıca terazi burcu erkeği sorumluluk almaktan çekinmeyen, oldukça hırslı kişilerdir. Ancak terazi burcu erkeğinde konu aşka geldiğinde, akan sular duracaktır. Çünkü terazi burcu erkeği karışısındaki kadını taparcasına sevebilir. Her ne kadar çok büyük bir sevgi beslese de terazi burcu erkeği gerçek hayat ile aşk hayatı arasındaki dengeyi rahatlıkla kurabilen kimselerdir. Terazi burcu erkeği aşk hayatı ile gerçek hayatı bir dengede tutmaktadır. Ancak karşısındaki kadına, kendisinin sürekli buraya geri döneceğine inandırmıştır. Bu yüzden ikizler burcu kadınları genellikle terazi burcu özelliklerini taşıyan erkeklerden hoşlanmaktadır.

Boğa burcu kadını asil erkeklerden hoşlanır

Boğa Burcu
Boğa Burcu / Görsel Kaynak: © Soru.com.tr

Boğa burcu kadını, kendisini daha asil gösterecek erkekleri tercih etmek istemektedir. Boğa burcu kadını koluna taktığı erkekle birlikte görünmeyi çok sever. Bu yüzden sürekli kalabalık caddelerde partneriyle birlikte dolaşan boğa burcu kadını, yanındaki kişinin onu yüceltmesini ve daha asil göstermesini istemektedir. Yay burcu erkeği çok fazla konuşkan değildir. Yay burcu erkeği genellikle konuşmayı sevmez, söylemek istediklerini vücut dili ile ifade eder. Bu tarzları ise yay burcu erkeğini oldukça asil göstermektedir. Bu yüzden boğa burcu kadınları, yay burcu özellikleri taşıyan erkekleri aramaktadır.

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsin

Yaşam

Manalı kısa güzel sözler. Manalı kısa ve güzel sözler nelerdir?

Eşe dosta göndermelik, kişinin mutlu olmasını sağlayacak belli başlı sözler bulunmaktadır. Bu sözlerin sosyal platformlar üzerinden gönderilmesi kişilerin birbirlerini mutlu
Yaşam

Camdaki çizikler nasıl geçer? Camdaki çizikleri geçirmek artık çok kolay

Temizlik konusunda yapılan yanlışlar bazen eşyalarımıza zarar vermemize neden olabilir. Daha çok yanlış yapılan temizliklerde verile fiziksel hasarlardan olan ve