Teknoloji

En iyi video indirme programları. Programsız video indirme programları nelerdir?

İzlediğimiz bir video çok hoşumuza gidebilir. Ya da sosyal medyada gördüğümüz bir videoya çok gülebiliriz. Bu yüzden de bu tür videoları telefonumuza direkt olarak indirmek istiyoruz. Ancak bu tür videoları maalesef YouTube ve diğer sosyal medya uygulamalarından direkt olarak indiremiyoruz. Ancak üçüncü parti uygulamaların yardımı ile istediğimiz videoyu bilgisayarımıza ya da cep telefonumuza indirebilmekteyiz. Bu yazımızda sizlere, videoları nasıl bilgisayarınıza ya da akıllı telefonlarımıza indirebileceğinizi anlattık.

Bilgisayarlar için video indirme programları

Bilgisayarınıza kuracağınız bazı programların yardımı ile sosyal medyada yer alan YouTube’da yer alan bütün videoları indirebileceksiniz. Bu uygulamlar sayesinde istediğiniz videoları, istediğiniz boyuta ve formatta rahatlıkla indirebiliyorsunuz. Gelin en iyi video indirme programlarına göz atalım.

Free YouTube Download

Free YouTube Download programı sayesinde, istediğiniz YouTube videosunu çok rahat bir şekilde bilgisayarınıza indirebileceksiniz. Ayrıca bu videoları indirirken, istediğiniz boyutu da belirleyebiliyorsunuz. Ayrıca bu uygulamanın en güzel yanlarından biri, ücretsiz bir şekilde toplu video indirme özelliğini sunması. Bu özellik sayesinde birden fazla YouTube videosunu, aynı anda bilgisayarınıza indirebilmektesiniz. Ayrıca kolay bir arayüze sahip olan Free YouTube Download, kullanıcılarına büyük kolaylıklar da sağlamaktadır. Free YouTube Download programını bilgisayarınıza kurmak istiyorsanız, buraya tıklayarak uygulamayı edinebilirsiniz.

ClipGrab

Birçok kişinin tercih etmiş olduğu video indirme programlarından biri olan ClipGrab, kullanıcılarına istedikleri formatta ve istedikleri boyutta video indirme seçeneklerini sunmaktadır. Ayrıca kolay bir uygulama arayüzüne sahip olan ClipGrab, uygulama içerisinde video arama özelliği de sunuyor. Eğer bir müzik indirmek istiyorsanız da ClipGrab uygulamasını kullanabilirsiniz. Çünkü bu program, sizlere indireceğiniz videonun sadece ses dosyasını indirmenize de olanak tanıyor. ClipGrab uygulamasını bilgisayarınıza kurmak istiyorsanız, buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

WinX YouTube Downloader

WinX YouTube Downloader, YouTube dahil 300 farklı internet sitesinden video indirmenizi sağlamaktadır. Bu uygulama sayesinde indirmek istediğiniz videoların sadece ses dosyalarını indirebilir ve 8K çözünürlüğe kadar video indirme desteğiniz olur. Aynı zamanda toplu bir şekilde video indirme desteği sunan WinX YouTube Downloader, size video indirmede büyük zaman sağlayacak. WinX YouTube Downloader uygulamasını edinmek istiyorsanız, buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Programsız ücretsiz video indirme

Eğer bilgisayarınıza program kurmak istemiyorsanız, belirli internet siteleri aracılığı ile de istediğiniz videoları indirebilirsiniz. Gelin hep birlikte programsız bir şekilde nasıl video indirebileceğinizi inceleyelim.

Savefrom.net

Genellikle YouTube’dan video indirmek isteyenlerin en çok tercih etmiş olduğu internet sitelerinden biri olan Savefrom.net, kullanım kolaylığı ile birlikte pratik bir şekilde video indirmenizi sağlıyor. Savefrom.net aracılığı ile video indirebilmek için şu adımları uygulamanız gerekmektedir:

  • Öncelikle indirmek istediğini YouTube videosunu açın.
  • Videonun linkine tıklayın ve “youtube” yazan yerin başına “ss” ekleyin.
  • Enter’a tıklayın ve aratın.
  • Arama tamamlandığında direkt olarak savefrom.net’in sayfasında video için indirme bağlantısı verilecektir.

YT Video İndir

YT Video İndir internet sitesi, sadece YouTube değil birçok farklı yerden video indirebilmenizi sağlayan bir internet sitesidir. Bu internet sitesi sayesinde istediğiniz videoyu kolayca indirebiliyorsunuz. İnternet sitesine gitmek için  tıklamanız yeterli. İnternet sitesinin ana sayfasında, istediğiniz videonun linkini yapıştırabileceğiniz bir alan yer alıyor. Bu alana linki kopyalayıp yapıştırın. Daha sonra ise çıkacak olan video indirme bağlantısına tıklayın. Ek olarak bu internet sitesi, Twitch gib canlı yayın yapan platformların videolarını da bilgisayarınıza kaydedebilmektedir.

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsin

Teknoloji

Instagram silinen mesajlar nasıl geri getirilir?

Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram, fotoğraf ve video paylaşabileceğiniz bir platformdur. Geçtiğimiz yıllarda eklenmiş
Robot süpürge
Teknoloji

Xiaomi robot süpürge telefona nasıl bağlanır?

Akıllı telefonların insan hayatına girmesi ile teknolojik anlamda daha birçok ürün ortaya çıkmıştır. Bunlar içerisinde akıllı ev aletlerinin de yer