Teknoloji

Fotoğrafları nasıl karikatüre çevirebilirsiniz?

Herkes fotoğraflarını çok daha eğlenceli hale getirmek ister ve genellikle fotoğrafları karikatüre çevirmek için araştırmalar yapmakta. Gelişen teknoloji ile artık her türlü isteğimizi yerine getirebiliyoruz. Eğlenceli anıları daha da eğlenceli hale getirebilmek için gelişen teknolojiyi kullanabiliriz. Bu eğlencelere fotoğraflarımızı eklemek de istiyoruz. Bunun için belirli uygulamalar ve belirli internet siteleri mevcut. Ancak bu yazımızda sizlere “Image to Cartoon” adlı internet sitesinden bahsedeceğiz. Bu internet sitesi sayesinde istediğiniz fotoğrafları karikatüre dönüştürebilir ve “Çizgi film karekteri olsam neye benzerdim?” sorusunu kolay bir şekilde yanıtlayabilirsiniz.

Image to Cartoon nedir?

Image to Cartoon, sizin fotoğraflarınızı belirli sayılarda ücretsiz bir şekilde karikatüre çevirebildiğiniz bir internet sitesi. Bu internet sitesine istediğiniz fotoğrafı yükleyin ve gerisini sizin için o halletsin. Bu internet sitesi, yapay zekayı kullanarak sizin fotoğraflarınızı karikatürize etmekte. Ayrıca bu hizmeti ücretsiz bir şekilde sunan internet sitesinin, abonelik hizmeti de mevcut.

İzleyin: AI Image to Cartoon – Convert image to cartoon and create anime avatars in seconds

Image to Cartoon web sitesine girdikten sonra sağ tarafta “Upload to Image” sekmesini göreceksiniz. Bu sekmeye tıklayın ve istediğiniz fotoğrafı yükleyin. Ancak fotoğraf yüklerken belirli kurallar dahilinde olan fotoğrafları yükelemeniz gerekmektedir. Fotoğrafın maksimum çözünürlüğü 5000 x 5000 olmalıdır. Ayrıca yüklediğiniz fotoğraflarda yüzünüzün belli olması gerekmektedir. yapay zeka ile çalıştığı için yüzünüzün belli olması oldukça önemli bir detay. Aynı zamanda fotoğrafın genel kalitesine de dikkat etmeniz gerekmektedir. Bütün bu detaylara dikkat ettikten sonra ise Image to Cartoon, sizin için fotoğrafı saniyeler içerisinde karikatür haline getirecektir.

Dönüşüm gerçekleştikten sonra neler oluyor?

Image to Cartoon, sizin için fotoğrafı dönüştürdükten sonra belirli seçenekler sunuyor. kadın ve erkek olmak üzere uygun arka planlar hazırlayan bu site, aynı zamanda kişiye uygun karikatür bedenler de oluşturmaktadır. Siz de bu detayları inceleyerek istediğiniz arka plan ve vücudu, avatar olarak istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Fotoğrafları isterseniz küçük boyutta, isterseniz HD olarak indirebilmektesiniz. Eğer sadece sosyal medya hesaplarınız için profil fotoğrafı hazırlıyorsanız, hazırladığınız karikatürleri küçük boyutlarda indirebilirsiniz. Bunlar ile beraber Image to Cartoon, ücretsiz aboneliğinde size haftalık 10 fotoğraf sınırı koymaktadır. Ancak belirli ücretler karşılığında bu sayıyı daha da arttırabildiğiniz gibi, aldığınız aboneliğe göre çok daha farklı özelliklere de erişebilmektesiniz.

Image to Cartoon uygulamasının abonelik ücretleri ne kadar?

Image to Cartoon, kullanımı ile oldukça kolay bir uygulama. Daha farklı özelliklere erişebilmek için belirli ücretleri ödemeniz gerekmektedir. Bu abonelik ücretlerinin farkı ise size sunulan fotoğraf sınırı ve farklı fotoğraf efektleri. Bu hizmetin 3 farklı abonelik hizmeti bulunmaktadır. Image to Cartoon’un abonelik ücretleri ise şunlardır:

Day Plan: 4,9 dolar

Premium Plan: 6 dolar

Pro Plan: 14 dolar

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsin

Sosyal Medya Teknoloji

Instagram onay kodu gelmiyorsa ne yapmak gerekir?

Son dönemlerde en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Instagram, pek çok kişinin en çok kullandığı uygulamalar arasında yer
Teknoloji

PayFix nedir? Artık finansal işlemlerinizi tek bir yerde toplayabileceksiniz

Ödemlerinizin hemen hemen hepsini tek bir yerden yapabilmenizi sağlayan PayFix, dijital bir cüzdan platformudur. Kurumsal ve bireysel bir şekilde kayıt