Yaşam

En iyi doğum günü mesajları. Anne, baba, abla, sevgiliye ya da en yakın arkadaşa nasıl mesaj atılmalı?

Hayatımızın en özel parçası olan sevgilimizin doğduğu gün, bizlerin de adeta ikinci doğum günüdür. Çok sevilen sevgiliye doğum günü mesajı atmak ve yeterli kelimeleri seçmek ise bazen zorlayıcı olabilir. İşte sevgiliye gönderilecek en güzel doğum günü mesajları.

Sevgiliye doğum günü mesajları

Bugün senin günün, mutluluksa sayende her gün benim. Baharda uyanan doğa gibi, ırmaklar ve deniz suyu gibi, güneşin ısıttığı papatya dolu kırlar gibi enerji dolu bir yaş seni bekliyor. Doğum günün kutlu olsun bebeğim. İyi ki varsın. İyi ki sıcacık duygular getiriyorsun hayatıma.

Hayatım, doğum günün kutlu olsun. Sevgini kattığın, güzelleştirdiğin her gün benim yaşama sevincimsin. Yalnızlığın bittiği andan beri en iyi dostum, sırdaşım, arkadaşım, eşim olduğun için çok şanslıyım. En güzeli de yaşam macerasında, bu yürüdüğümüz engebeli yolda, senin yanında olabilmek.

İyi ki varsın canım. Nice mutlu yaşlarını, diz dize yaşamak arzusuyla, seni ne kadar sevdiğimi söylemek istedim. Kavuşmak için sabırsızlanırken hatıralarımızla avunuyorum. Aşkın giderek büyüyüp kocaman bir ateş olduğu, karanlıkları aydınlattığı iki kişilik evrenimizde bugün her şey seni söylüyor.

Bu sabah güneş senin için doğdu. Bugün hep hayal kuruyorum, düşlerimde hep sen… Aramızda mesafeler olsa dahi şimdi seninle birlikte, huzurla ve mutlulukla geçecek daha nice yıllarımızın hayalini kuruyorum. Bir tanem, doğum günün kutlu olsun.

Sevgilim iyi ki doğdun. Birlikteliğimizde hayatıma getirdiğin her şey için sana teşekkür ederim. Bugün yanında olmayı her şeyden çok isterdim ama unutma kalbim hep seninle. Bu mutluluğu seninle paylaşmak şimdi en güzel hayalim, seni çok seviyorum sevgilim. İyi ki doğdun.

Bütün zamanımdan bin kat fazlasını ve daha da iyisi, dünya üzerinde var olan bütün zamanları senin için kullanmak istiyorum; seni düşünmek, senin içinde nefes almak için.” demiş Franz Kafka. İşte sen böyle seviyorum dünyam, hiç ayrılmayalım. Doğum günün kutlu olsun.

Seninle bir ömür geçirmek ve her an seninle olmak bana en büyük hediye. Bugün senin en özel günün. Mutluluk da sayende her gün benim. Baharda yeniden doğan doğa gibi, güneşin ısıttığı papatya dolu kırlar gibi enerji dolu bir yaş seni bekliyor. Doğum günün kutlu olsun sevgilim. İyi ki varsın. İyi ki sıcacık duygular getiriyorsun hayatıma.

Sevgilim iyi ki doğdun, beraberliğimizde dünyama getirdiğin her şey için minnettarım. Tüm şarkıların seni söylediği, kuşların senin adınla cıvıldadığı bir gün… Güneşin ışığında sen varsın ve yıldızlar senin için parlıyor. Yanından bir an bile ayrılmamak ve bu mutluluğu seninle paylaşmak şimdi en huzurlu hayalim. Seni seviyorum bir tanem.

Sadece bugün değil, seninle geçen her gün çok değerli. Hayatımın parçası olduğun için çok mutluyum. İyi ki doğdun!

Bazı duyguları yazamazsın. Anlatamazsın. Çünkü tefsiri ancak his ile mümkündür. Bu yüzden sadece yaşarsın. Doğum günün kutlu olsun.

Ben hayata ne verdim bilmiyorum hayat senin gibi birini karşıma çıkardı doğum günün kutlu olsun.

Benim için çok özelsin bir tanem… Aşkımızın, mutluluğumuzun bir ömür boyu sürmesi dileğiyle…Doğum günün kutlu olsun…İyi ki varsın…Seni çok seviyorum canım eşim…

Bana dünyanın en güzel hediyesini veren aşkım doğum günün kutlu olsun.

Birlikte yaşlanıp aynı nefeste ölelim sevgilim. Birlikte nice yıllarımız olsun doğum günüm kutlu olsun seni seviyorum

Bir tanecik sevgilim, Ceylan bakışlı yarim; doğum günün kutlu olsun umarım hoşuna gider. En kısa sürede yanında olmak dileğiyle Seni çok seviyorum iyi ki hayatımdasın…

Bu dünyayı tamamen önüne de sersem beni mutlu ettiğinin karşılığını veremem sen benim geleceğimsin seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun bir tanem.

Canım sevgilim iyi ki doğdun, iyi ki varsın seni ölümüne seviyorum, şu an yanında değilim ama emin ol kalbimde aklımda senle inşallah bundan sonraki doğum günlerini beraber geçiririz.

Canım sevgilim, varlığınla hayatıma renk katıyorsun. Seninle dolu dolu geçen zamanlarda bunu daha da iyi anlıyorum. Şimdi uzanıp sana dokunur gibi, kelimelerimle yanındayım. İyi ki doğdun, seni çok seviyorum.

Hayatımda ne aradıysam bil ki sende buldum. Senden öncesi yoktu benim için, seninle yeniden var oldum. Sende bütün ümitler, sende bütün gelecek. Ben artık sen olmuşum. Doğum günün kutlu olsun canımın içi sevgilim, seni çok seviyorum.

Sen hayata ne verirsen, hayat sana daha güzelini verirmiş. Ben hayata ne verdiğimi bilmiyorum ama bana hiç beklemediğim kadar güzel olan seni verdi. İyi ki doğdun, iyi ki birlikteyiz. Seni çok seviyorum canım sevgilim.

Doğum günü yılda bir kere kutladığımız özel bir gündür. Sevdiklerimizin doğum günlerini en güzel şekilde, hediyelerle kutlamanın yanı sıra yazılan cümleler de çok değerlidir.

En Çok Doğum Günü Kutlanılan Kişiler

En çok kutlanan doğum günleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Anne
  • Baba
  • Abla
  • En yakın arkadaş

Sevgili gibi kişilere doğum günü mesajları atılır. Bunların dışında öğretmene, patrona, samimi olunan herkese mesaj atılabilir.

1.Anneye Doğum Günü Mesajı

Canım Annem,

Sen bu hayatta beni karşılıksız seven en değerli insansın. Senin emeklerini anlatmaya kelimelerim yetmez. Güzel annem. Bu hayatta sahip olduğum en önemli, en değerli, en özel kişisin. Yeri geliyor annem, yeri geliyor babam, yeri geliyor en yakın arkadaşım oluyorsun. Kısaca her şeyimsin annem.

Emeklerinin karşılığını ne yapsam, ne söylesem ödeyemem. Küçükken yere düştüğümde dizim acıdığında, benim dizimden çok senin canın yanardı. Hastalandığımda başımda duran, yemeyip yediren, içmeyip içiren, her şeyin en iyisine sahip olmam için elinden geleni yapan bir meleksin hayatımda.

Bana bir seçim şansı verselerdi yine seni seçerdim annem. En güzel varlığım. Senin hakkını asla ödeyemem ama sana iyi bir evlat olursam zaten sen de başka bir şey istemezsin. İyi ki doğdun anneciğim. İyi ki benim annemsin. İyi ki varsın. Cennet boşuna annelerin ayakları altında değil. Beni büyütmek için her şeyin üstesinden geldin. Her zorluğa göğüs gerdin. Beni karşılıksız sevdiğin için teşekkür ederim. Doğum günün kutlu olsun. Nice beraber geçireceğimiz senelere… Seni çok seviyorum.

2.Babaya Doğum Günü Mesajı

Babam,

Hayatımda karşılıksız sevdiğim erkek… Bugün senin doğum günün. Sen iyi ki doğmuşsun. Sen olmasaydın ve beni bu kadar sevmeseydin hep bir yanım boş kalırdı. Eksik hissederdim hep kendimi. Yürüdüğüm yollarda zorluklarla bu kadar kolay mücadele edemezdim belki de. Senin varlığın bile mutlu olmama yetiyor. Beni okutmak, büyütmek için bu kadar çalışıp, emek verip ve en önemlisi sevdiğini hissettirip çok emek verdin. Kalbimin en güzel köşesindesin. Verdiğin emeklerin için çok teşekkür ederim babam. Doğum günün kutlu olsun. Mutlu geçireceğin koca bir yıl diliyorum. İyi ki babamsın.

3.Ablaya Doğum Günü Mesajı

Güzeller Güzelim, Canımın İçi Ablam

Sen bu hayattaki en yakın arkadaşım, yeri geldiğinde annem, yeri geldiğinde sırdaşım, en çok da ablam oldun. Sık sık kavga etsek de benim en değerlimsin. En kötü günlerimde hep yanımda oldun.

Üzerimdeki emeğin annem kadar fazla. Beni bu kadar çok sevdiğin, her koşulda yanımda olduğun için minnettarım. Her zaman dertlerime ortak oldun. Hata yaptığım ya da yapacağım zaman doğru yolu gösterdin.

Bu yüzden benim bu hayattaki ışığım sensin. Benim ablam olduğun için çok şanslıyım. Her geçen gün senden bir şeyler öğreniyorum. Hayatıma hep güzellikler katan canım ablam, iyi ki doğdun. Eskisinden de güzel bir yıl geçirmeni diliyorum. Seni çok ama çok seviyorum. İyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun. Hep mutlu olursun inşallah. Canım ablam, en yakınım; yüzün hep gülsün.

4.En Yakın Arkadaşa Doğum Günü Mesajı

Canım Arkadaşım,

Sen benim bu hayatta sahip olduğum en yakın arkadaşımsın. Birine güvenmek zordur. Ama sen dost oldun bana. Kardeş, sırdaş, en yakın arkadaş oldun. Yeri geldi beraber güldük, yeri geldi beraber ağladık. Ama en çok güldük kardeşim. Arkadaştan ötem. Seninle olduğum zamanlar zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.

O kadar güzel vakit geçiriyoruz beraber. Ailemden sonra gözüm kapalı sırtımı dayayabileceğim kişisin sen. İyi ki tanıdım seni. Hayatıma girdiğin için teşekkür ederim. En güzel yaşını geçirmeni diliyorum. Her zaman, her koşulda yanında olacağım. Doğum günün kutlu olsun dostum. İyi ki benim hayatımdasın. İyi ki doğdun.

5.Sevgiliye (Kıza) Doğum Günü Mesajı

Güzel sevgilim,

Benim hayatıma girdiğin andan beri çok mutluyum. Hayatımda eksik olan şey senin sevginmiş. Sanki hep yarımdım ve sen geldin tamamlandım. Güzelim benim. Seni o kadar çok seviyorum ki, hayatımda olduğun her an benim en mutlu anlarım. Gelecekteki tüm doğum günlerinde yan yana olmayı diliyorum sevdiğim. İyi ki doğdun mutluluk sebebim. İyi ki varsın.

6.Sevgiliye (Erkeğe) Doğum Günü Mesajı

Sevgilim,

Canımın içi, sevdiğim, hayatım… Bugün varlığın için şükredeceğim gün. Hayatımı güzelleştiren adam. Seni çok seviyorum hayatım. İyi ki doğdun. İyi ki hayatımdasın. Doğum günün kutlu olsun kalbim. Mutlu, beraber geçireceğimiz bir yeni yaş geçirmeni diliyorum. Her zaman seveceğim seni. İyi ki varsın.

 

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsin

Yaşam

İp atlamanın boy uzamasındaki etkileri nelerdir?

Sağlıklı bir yaşam içerisinde olabilmek için kişilerin dengeli ve düzenli beslenmesi son derece önemlidir. Dengeli ve düzenli beslenmek kişinin hayatı
Yaşam

Bu sözler sayesinde sevgiliniz size tekrar tekrar aşık olacak. Sevgilinin kalbini çelecek sözler nelerdir?

Sevgilimize ya da eşimize sevgimizi göstermek için normal veya özel günlerde onlara güzel sözlü mesajlar atmak isteriz. Bu sözler sayesinde