Yaşam

Getir kaça kadar açık, Getir ile ne sipariş edilebilir, Getir’den sipariş nasıl verilir?

son yıllarda insanların her isteğini ve ihtiyacını karşılamak adına kullandığı bazı internet uygulamaları bulunuyor. Farklı firmalar tarafından ortaya çıkarılan bu uygulamalar ile insanlar kıyafetten n aksesuara ve hatta gıda alışverişine kadar pek çok isteğini koltuğundan kalkmadan sipariş edebiliyor. Bu uygulamayı hayata geçiren firmalardan olan Getir firmasından da hangi aralıklarda siparişler verebileceğini merak edenlerin sayısı bu nedenle her geçen gün artıyor. Getir’in kaça kadar açık olduğunu sizler için araştırdık.

Getir nedir?

İnternet üzerinden sipariş vermenize olanak sağlayan bir uygulama olarak karşımıza çıkan Getir, aynı zamanda sipariş ettiğiniz ürünler adresinize ulaştıran bir kurye sistemine sahip firmadır. Ülkemizde faaliyete başlayan ve insanların market alışverişleri, yemek ve diğer birçok ihtiyacını karşılamak adına hem depoları hem de kuryeleri ile hizmet veren firma olan Getir, son yılarda en çok aktif müşteriye sahip sipariş uygulamalarından biri olarak biliniyor. Ülkemizde edindiği müşteri potansiyelinin ardından dünya çapına yayılmaya başlayan Getir, günümüzde pek çok farklı ülkede hizmet vermeye devam ediyor.

Getir ile ne sipariş edilebilir?

Dünya çağında müşteri potansiyeline sahip olan Getir firması sipariş verecek olan müşterilerine ürünlerini kendi bünyesinden ve anlaşmalı işyerlerinden temin ediyor. Güncel olarak Getir siparişi verebileceğiniz ürünler giyim, market ürünleri, yemek, tatlı, içecek, temel gıda ürünleri, temizlik malzemeleri, bakım ürünleri, teknolojik ürünler, dergi ve gazeteler ile mutfak eşyaları olarak karşımıza çıkıyor Getir bünyesinde aynı zamanda taksi çağırma imkanınıza da bulunuyor.

Getir’den nasıl sipariş verilir?

Getir firmasının uygulaması yolu le sipariş verecek bireylerin merak ettikleri arasında Getir2den nasıl sipariş verileceği de yer alıyor. Getir’den sipariş vermek için öncelikle Getir mobil uygulamasının cihazınızda yüklü olması gerekiyor Uygulamaya girdikten sonra ise teslimat adresinizi seçmelisiniz. Teslimat adresinizi açık adres olarak girdikten sonra sepetinize almak istediğiniz ürünleri yüklüyorsunuz ve ödeme yönteminizi seçiyorsunuz. Ardından siparişinizi onaylayarak siparişinizin Getir çalışanları tarafından size ulaştırılmasını bekleyebilirsiniz. Ulaştırılan ürünlerde bir hata ya da eksiklik olması halinde Getir destek ile iletişime geçerek durumu izah edebilir ve iade sağlayabilirsiniz.

Getir getirme ücreti alıyor mu?

Getir firması tarafından adresinize iletilecek olan ürünler Getir firmasının kendi ürünleri değil, anlaşmalı firmaların ürünleri olduğundan Getir firmasında bazı ürünler farklı fiyatlar ile karşınıza çıkabilir. Bu fiyatlar Getir firmasının belirlediği satış fiyatlarıdır. Bunun dışında alacağınız ürünlerde belirli bir de getirme ücreti bulunuyor. Ancak Getir firmasından vereceğiniz siparişlerde belirli bir alt sınır var. Eğer sipariş tutarınız 60 Türk Lirası ve üzerinde ise Getir sizden getirme ücreti talep etmiyor. 60 Türk Lirası altında kalan siparişlerde ise Getir 6,99 Türk Lirası kadar bir getirme ücreti ekliyor.

Getir kaça kadar açık?

Getir firmasından sipariş vermek isteyenlerin çok merak ettiği konu Getir’in kaça kadar açık olduğu. Akşamın ilerleyen saatlerinde bir isteğiniz olduğunda ya da ansızın bir ihtiyacınız ortaya çıktığında Getir kullanmanız gerekiyorsa bu anlamda Getir firmasının saat kaça kadar hizmet verdiğini merak edebilirsiniz. Getir sipariş sistemi gece 00:00′ a kadar açık aklıyor. Sabah saat 08:00’da çalışmaya başlayan Getir sipariş sistemi gece yarısı olduğunda ise hizmet vermeyi bırakıyor. Yani gün içerisinde gece yarısına kadar 16 saatlik bir süre çerisinde Getir firmasından siparişlerinizi temin edebilirsiniz.

Getir’den yemek sipariş edilebilir mi?

Getir  firmasının mobil uygulaması olan Getir uygulaması içerisinden yemek siparişi verebilirsiniz. Daha çok Getir Yemek olarak kullanılan kısmında yer alan çevrenizdeki restoranlardan yemek siparişi vermenize olanak sağlayan Getir özelliğini kullanabilir ve yemek sipariş edeceğiniz işyerlerinin açık olduğu saatler içerisinde yemek siparişi verebilirsiniz.

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsin

Rüya Tabiri Yaşam

Rüyada köpek ısırması ne anlama gelir?

Herkes hayatında pek çok kez hatta bazen her gece rüya görür. Rüyaların gelecekten haber verdiği ve gelecek ile ilgili birtakım
Yaşam

Koç burcu hangi ay ve koç burcunun özellikleri nelerdir?

Kişinin karakter oluşumunda büyük ölçüde etkileri olan burçlar kişinin hayatını fazlasıyla etkisi altına almaktadır. Bu etkiler kişinin tüm benliğini oluştururken,