Teknoloji

Epic Games’ten ücretsiz Discord Nitro nasıl alınır?

Dünya çapında çok büyük bir popülariteye ulaşan Epic Games, her hafta yayınlamış oldukları ücretsiz oyunlar ile insanların dikkatini çekmeyi başardı. Bunların yanında binlerce oyunu mağazasında bulunduran Epic Games, günümüzde dünyanın en popüler oyunlarının dağıtımını yapmaktadır. Ancak Epic Games ilk olarak Grand Theft Auto V’i ücretsiz verdikten sonra çok büyük bir kitleye ulaştı. Epic Games’in bir yeni dikkat çeken kampanyası ise dünyanın en çok kullanılan iletişim uygulamalarından Discord’un Nitro aboneliğini ücretsiz vermesi. Discord’un ücretli abonelik servisi lan Discord Nitro, Discord kullanıcılarına birçok farklı avantajı bir arada sağlıyor. Epic Games ise bu abonelik servisini 3 ay ücretsiz bir şekilde vermektedir. Bu yazımızda sizlere, nasıl Epic Games üzerinden Discord Nitro’yu 3 ay boyunca ücretsiz bir şekilde kullanabilceğinizden bahsedeceğiz.

Discord Nitro nedir?

Dünya çapında bilgisayar oyuncuları, arkadaşları ile ya da diğer oyuncular ile iletişim kurmak için genellikle Discord uygulamasını kullanıyor. Bu uygulama içerisine kendi kanallarınızı oluşturabilir ya da topluluk kanallarına girerek, farklı kişiler ile iletişim kurabilirsiniz. Discord Nitro, 140 milyon aktif abonesi sayesinde dünyada en çok kullanılan Discord abonelik hizmetidir. Bu abonelik hizmetinden yararlanmak için belirli ücretleri vermeniz gerekmektedir. Bu ücretleri ödedikten sonra birçok farklı avantaja da sahip olabileceksiniz.

Discord Nitro özellikleri nelerdir?

Discord Nitro abonelik hizmetine sahip olan Discord kullanıcıları, Discord’u sunmuş olduğu birçok ücretli özelliği kullanabiliyor. Discord Nitro ile sunulan özellikler şu şekildedir:

  • Global emojiler
  • Özel Discord etiketi
  • Yükseltilmiş Go-Live akışı
  • Kaliteli ekran paylaşımı
  • Yükleme sınırındaki artış
  • Animasyonlu profil fotoğrafı
  • Daha yüksek dosya paylaşımı özelliği
  • Daha yüksek sunucu bant genişliği

Discord Nitro abonelik hizmeti sayesinde bütün bu özelliklerden sorunsuzca faydalanabileceksiniz.

Epic Games’ten ücretsiz Discord Nitro nasıl alınır?

Epic Games, yapmış olduğu bir kampanya sayesinde Discord kullanıcılarının dikkatini çekti. 3 ay boyunca ücretsiz bir şekilde Discord Nitro abonesi olabileceğini bu kampanya ile Discord Nitro özelliklerinden faydalanabileceksiniz. Bunu yapmak için ise bazı adımları dikkatli bir şekilde uygulamanız gerekiyor. Ancak belirtmek gerekir ki eğer mevcut Discord hesabınızda daha önce Nitro abonelik servisi kullanıldıysa, bu kampanyadan faydalanamayacaksınız. Yani Epic Games’in sunmuş olduğu bu kampanyadan faydalanabilmek için daha önceden mevcut Discord hesabınız ile hiçbir zaman Discord Nitro kullanmamış olmanız gerekiyor. Epic Games üzerinden kolaylıkla ücretsiz Discord Nitro aboneliği almak için şu adımları takip edin:

  • Epic Games başlatıcısını ya da Epic Games2in internet sayfasını açın.
  • Daha sonra ise arama kısmına “Discord Nitro” yazın.
  • Daha sonra karşınıza gelen ücretsiz Discord Nitro hizmeti ekranına girin ve satın al tuşuna tıklayın.
  • Herhangi bir ödeme yapmayacaksınız. Ancak bu kampanyadan yararlanabilmek için kullanıcıların bir ödeme yöntemi eklemesi gerekiyor. Bunun için kredi kartı, sanal kart veya banka kartı kullanabilirsiniz.

Discord Nitro güncel fiyatları ne kadar?

Eğer hesabınızda daha önceden Discord Nitro kullandıysanız, Xbox Game Pass veya Epic Games2in sunmuş olduğu Discord Nitro kampanyalarından faydalanamıyorsunuz. Eğer illa ki Discord Nitro kullanmak istiyorsanız öncelikle Discord Nitro’nun abonelik fiyatlarını bilmeniz gerekiyor. Discord, geçtiğimiz yıl yerel fiyatlandırma sistemine geçti. Bu sayede artık kullanıcılar çok daha rahat bir şekilde Discord Nitro aboneliği satın alabiliyor. Ek olarak ise daha önceden fiyatlar çok uçuk seviyelerdeydi. Ancak yerel fiyatlandırmaya geçtikten sonra çok daha rahat bir şekilde Discord Nitro aboneliği satın alınabiliyor. Discord Nitro’nun iki farklı abonelik seçeneği var. Bir tanesi aylık abonelik. Bu abonelik sisteminde her ay para ödemeniz gerekiyor ve aylık 26,99 TL ödüyorsunuz. Bir de yıllık abonelik hizmeti bulunuyor. Bu abonelik hizmetinde kullanıcılar, yıllık olarak ödeme yapıyor ve her yıl sadece bir kez ödeme alınıyor. Yıllık abonelik hizmeti fiyatı ise 269,99 TL olarak belirlenmiştir.

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsin

Teknoloji

PayFix nedir? Artık finansal işlemlerinizi tek bir yerde toplayabileceksiniz

Ödemlerinizin hemen hemen hepsini tek bir yerden yapabilmenizi sağlayan PayFix, dijital bir cüzdan platformudur. Kurumsal ve bireysel bir şekilde kayıt
Teknoloji

Google Play Store nedir Google Play Store nasıl kullanılır?

Sayısız Android işletim sistemli telefonların rahat bir şekilde kullanımı amacı ile tasarlanmış olan Google Play Store, Google tarafından geliştirilen bir