Sosyal Medya

Instagram hesap doğrulama – 15 dakikada mavi tik nasıl alabilirsiniz?

Hesap doğrulaması talep edebilmek için gerekli olan şeyler şunlardı: Talep koşullarına ve Instagram’ın topluluk sözleşmelerine uymak gereklidir. Instagram doğrulama talebi için hesabınız şu şekilde olmalıdır:

Gerçeklik: Instagram hesabı için gerçek kişi, kayıtlı bir şirket marka ya da söylediğiniz kişi olduğunuzu kanıtlayabilmelisiniz.

Benzersizlik: Instagram’da kişi veya şirket başına yalnızca bir hesabın doğrulanmasını talepte bulunabilirsiniz. Bazı hesaplarda dilden dolayı farklı istisnalar vardır fakat bunlar oldukça özel durumlarda geçerlidir. Eğlenceli içerikleri birleştiren bazı hesaplar Instagram tarafından düzeltmeye uygun değildir sistemde oluşturulan hesaplar da doğrulanamaz.

Açık hesap: Instagram’ın gereklilikleri arasında bulunur, hesap herkes tarafından incelenebilir olması gerektiği, Kullanılan hesap özelse, doğrulama almaya hak kazanmaz.

Dikkate değer olmak: Uygunluğu bulunan hesaplar, iyi bilinen ve çok aranan bir kişiyi, markayı veya kuruluşu temsil etmelidir.

Instagram kullanıcılarının çoğu Facebook aktif hesapları var, ancak bu, Instagram için bir hesap düzenlemesi almanın daha pratik olduğu anlamını taşımamaktadır, Facebook hesabı için bir doğrulama almak çok daha kolaydır.

Hesap doğrulamasını nasıl yapabiliriz?

Instagram’da hesap doğrulaması istemek çok kolay bir işlemdir. Birkaç dakika ile izlenildiğinde gereken adımlar anlatılacaktır.

  • Instagram’da çok fazla kullanılan hesap var ise doğrulamak istediğiniz hesaba giriş yaptığınızdan emin olun.
  • Profilinizin üst sağ köşesinde bulunan hamburger menüsüne tıklamak.
  • Çıkan menü ekranından ayarlar butonuna tıklayın.
  • Hesap seçeneğini seçin.
  • Doğrulama iste üzerine tıklayın.
  • Instagram tarafından istenilen bilgilerin girişini yaparak kimliğinizi onaylayın.
  • Üzerinde resminizin bulunduğu kimliğin bir farklı sekmesini yükleyiniz, örneğin bir, ehliyet, pasaport, başka bir kurum kimliği. Eğer şirket var ise şirket sahibine ait vergi beyannamesi olan bir fatura olabilir, adla aynı olmasıdır.
  • Gönder düğmesine tıklayın.

Gereken bütün bilgiler gönderildikten sonra inceleyecek ve gönderilen verilerin gerçekliğini onaylamaya yönelik süreç başlayacaktır.

Instagram hesap doğrulama için hangi bilgileri istiyor?

Tam ad: adınızı resmi belgede (Kimlik, pasaport vb.) göründüğü gibi yazmalısınız.

Takma adlar: Takma adınız, adınız veya şirketinizin ismi de olabilir, takip edildiğiniz kişiler ve standart takipçiler tarafından en iyi bilineni kullanmanız her zaman önerilmektedir. Gerçek adınız harici takma adınız ile biliyorlarsa, bu bilgiyi bu alana giriniz.

Kategori: Hesap içeriği, alan dışı kategoriler arasından seçim yapabilirsiniz, mevcut olanlar şunlardır: spor, hükümet , haberler– politika, müzik, medya, işletme – marka – organizasyon , eğlence, blogcu – etkileyici, moda, ve diğerleri.

Instagramda mavi tik olan alanlarda diğer konular nelerdir?

Instagram mavi tik oluşturduktan sonra, bildirimlerinize ulaşacak bir mesajla sizi bilgilendirecekler, fakat bunun için belirli bir zaman olmadığı için, yanıtın hemen gelmesini beklemeyin.

Birçok kişi Instagram hesabı doğrulaması için talep gönderebilir ancak bu, doğrulamanın verileceğini garanti etmez.

Doğrulamanızı almak için farklı yöntemler uygulamayın. farklı taktikler kullanıldığında doğrulama istemek için dolandırmaya çalışmak, ilerisi için kötü sonuçlara sebep olmaktadır. Instagram çok net bir platformdur üçüncü taraf bir hizmet üzerinden doğrulamaya çalışmamanız olacağını belirtir. Bu şekilde hesabı tamamen kaybetmenize sebep olmaz, kimliğinizin de farklı kişiler tarafından kullanılması riskini de ortaya çıkarır. Instagram güvenlik açısından birçok konuda kendini geliştirmekte olup daha güvenilirdir.

Video: Instagram Mavi Tik Alma – 13 Dakikada Hesabınızı Doğrulayın

Tüm adımları uyguladıktan sonra olumlu bir yanıt almadıysanız tedirgin olmayınız, hesap doğruluğu talep ettiğiniz kadar edebilirsiniz, bir sınır bulunmamaktadır. Gerekli değişiklikleri yapmak için etkili bir taktik kullanınız. Az takipçisi bulunan hesaplar doğrulamak için uygun değildir. 1 ay sonra tekrar talepte bulunabilirsiniz. Kısa zamanda çözümlemeye gidecek ve sorun çözülecektir. Instagram pratik bir uygulamadır.

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsin

Sosyal Medya Teknoloji

Instagram onay kodu gelmiyorsa ne yapmak gerekir?

Son dönemlerde en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Instagram, pek çok kişinin en çok kullandığı uygulamalar arasında yer
Sosyal Medya Teknoloji

Türkiye’nin en çok takipçisi olan Instagram hesapları hangileri?

Türkiye’de en çok kullanılan hesaplarda biri Instagram’dır. Günümüzde Instagram üzerinden para kazanmak da mümkün hale gelmiştir. Çok sayıda takipçiye sahip