Yaşam

Geçmişten günümüze Survivor şampiyonları kimler oldu?

Türkiye’nin en çok izlenen programlarından biri olan Survivor, 2005’ten beri yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. Birçok kişinin merakla takip ettiği program, yarışmacılarıyla da oldukça dikkat çekiyor. Survivor yarışmacıları birinci olsa da olmasa da hem büyük ün kazanıyor hem de hedefledikleri işlerde kendilerine yol açıyorlar. Hal böyleyken bu popüler programın şampiyonları hem çok büyük bir ivme yakalıyor hem de herkes tarafından merak ediliyor. İşte geçmişten günümüze Survivor şampiyonları.

  • Uğur Pektaş (2005)

Uğur Pektaş
Uğur Pektaş

16 Nisan 1979 tarihinde İstanbul’da doğan Uğur Pektaş, 2005 yılında Survivor’da şampiyon oldu. Ardından oyunculuğa başlayan Pektaş, Arka Sokaklar dizisiyle ün kazandı. Son olarak Kurtlar Vadisi Pusu’da oynadı. Uğur Pektaş şimdilerde mesleğine devam etmiyor.

  • Derya Durmuşlar (2006)

2006 yılında Survivor Türkiye-Yunanistan’da yarışan ve birinciliği elde eden Derya Durmuşlar, 2011 yılında yaptığı motosiklet kazasıyla hayatını kaybetti ve sevenlerini yasa boğdu.

  • Taner Özdeş (2007)

Taner Özdeş
Taner Özdeş

Survivor Aslanlar Kanaryalar yarışmasında birinci olan Taner Özdeş, sonrasında pek göz önünde olmamıştır. 2015 yılındaki Survivor’a izleyici olarak gelen Özdeş, sempatisiyle beğeni topladı.

  • Merve Oflaz (2010)

Merve Oflaz
Merve Oflaz

Survivor tarihinin ilk kadın şampiyonu olan Merve Oflaz, 2010 yılında Survivor yarışmasında büyük beğeni topladı. Ayrıca Oflaz, yarışmadan sonra oyunculuk kariyerine başladı ve pek çok dizide oynadı. Muhteşem Yüzyıl ve Arka Sokaklar dizisinde dikkat çeken Oflaz, şimdilerden hem oyunculuk hem de sosyal medya fenomenliği yapıyor.

  • Derya Büyükuncu (2011)
Derya Büyükuncu
Derya Büyükuncu

Olimpiyatlarda Türkiye’yi tam 6 kez temsil eden sporcu Derya Büyükuncu, ilk defa denenen Ünlüler-Gönüllüler konseptinin de ilk birincisi oldu. Ödülün yarısını bağışlayacağını söyleyen Büyükuncu, birinci olduktan sonra ortadan kayboldu.

  • Nihat Altınkaya (2012)

Nihat Altınkaya
Nihat Altınkaya

Oyuncu Nihat Altınkaya, 2012’de katıldığı Survivor yarışmasında beyefendi duruşuyla çokça beğeni toplayan bir isim. Yaprak Dökümüyle tanınan Altınkaya, Survivor’dan sonra da Söz isimli diziyle dikkat çekti ve hayran kitlesini genişletti.

  • Hilmi Cem İntepe (2013)

Hilmi Cem İntepe
Hilmi Cem İntepe

Hilmicem İntepe, 2013 yılında yayınlanan ve büyük ses getiren bir Survivor sezonunda birinciliği göğüsleyen isim oldu. Yarışmadan önce dans eğitmenliği yapan İntepe, yarışmadan sonra oyunculuğa adım attı ve beğeni topladı.

  • Turabi Çamkıran (2014-2015)

Turabi Çamkıran
Turabi Çamkıran

Survivor tarihinin en dikkat çeken yarışmacılarından bir tanesi olan Turabi Çamkıran, özlü sözleriyle Survivor’a damgasını vurarken, üst üste iki sene şampiyon oldu. 2014’teki şampiyonluğunun ardından 2015’teki Survivor All Star’da da birinci olan Turabi, gündemden düşecek gibi görünmüyor.

  • Çağan Atakan Arslan (2016)

Çağan Atakan Arslan
Çağan Atakan Arslan

Beyefendi duruşuyla beğeni toplayan bir başka Survivor şampiyonu sporcu Atakan Arslan, gerek duruşuyla gerekse başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Survivor’dan sonra Söz isimli diziyle de ses getiren Arslan, böylelikle oyunculuk yapmaya başladı.

  • Ogeday Girişken (2017)

Ogeday Girişken
Ogeday Girişken

Fenerbahçe Kürek Takımı sporcusu Ogeday Girişken, Survivor’un 2017 şampiyonu olduktan sonra oyunculukta da kendini gösterdi. Girişken, şimdilerde tekrar Survivor’da yarışıyor.

  • Adem Kılıçcı (2018)

Adem Kılıçcı
Adem Kılıçcı

Boksör Adem Kılıçcı, 2017’de katıldığı Survivor’da birinci olamamış ancak birçok kişinin sempatisini kazanmıştı ve ertesi yıl yapılan Survivor All Star’da şampiyon olmuştu.

  • Yusuf Karakaya (2019)

Yusuf Karakaya
Yusuf Karakaya

Kick boks sporcusu Yusuf Karakaya, 2019 yılında Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasının birincisi oldu.

  • Cemal Can Canseven (2020)

Cemal Can Canseven
Cemal Can Canseven

2020 yılı hepimiz için oldukça zor bir yılken, herkesin evlere kapandığı o dönem tüm Türkiye akşamları Survivor izledi. 2020 Survivor’da sempatisiyle dikkat çeken ve Danla Biliç ile olan arkadaşlığıyla bilinen DJ Cemal Can Canseven, o sene şampiyonluğu göğüsledi. Sporcuların şampiyon olduğu algısını kıran Cemal Can, pek çok kişinin en sevdiği yarışmacılardan. Yarışmadan sonra oyunculuk kariyerine başlayan Canseven aynı zamanda sosyal medya fenomeni.

  • İsmail Balaban (2021)

İsmail Balaban
İsmail Balaban

Güreşçi İsmail Balaban, yarışmada birtakım magazinsel olaylarla da gündeme geldi. Balaban, Survivor 2021’de şampiyon olurken şimdilerde mesleğine devam ediyor.

İZLEYİN: SURVIVOR ALL STAR 2022 ŞAMPİYONU! | Survivor All Star 2022 – Final

https://www.youtube.com/watch?v=0OlkbzyJ6ZM

İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2022’nin bu yılki yarışmacı kadrosu nefesleri kesti.

Ünlüler Takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım, Bora Edin, Gizem Memiç, Parviz Abdullayev, Aşkım Burçe Tunay

Gönüllüler Takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gizem Kerimoğlu, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yasin Obuz, Ayşe Yüksel, Yağmur Banda

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsin

Yaşam

İp atlamanın boy uzamasındaki etkileri nelerdir?

Sağlıklı bir yaşam içerisinde olabilmek için kişilerin dengeli ve düzenli beslenmesi son derece önemlidir. Dengeli ve düzenli beslenmek kişinin hayatı
Yaşam

Bu sözler sayesinde sevgiliniz size tekrar tekrar aşık olacak. Sevgilinin kalbini çelecek sözler nelerdir?

Sevgilimize ya da eşimize sevgimizi göstermek için normal veya özel günlerde onlara güzel sözlü mesajlar atmak isteriz. Bu sözler sayesinde