Teknoloji

Android için en iyi 5 video indirme uygulaması hangileridir?

Dünya üzerinde çok fazla sayıda cihaz kullanıcısı bulunuyor. Bunların birçoğu android işletim sistemine sahip telefon kullanıyor. Android telefonlar birçok farkı olması nedeniyle talep görmesi normal. Teknolojinin gelişmesi ile insanlar internet üzerinde izledikleri videoları telefonuna indirmek istiyor. Android telefonlara video indirme programları alt başlıklar halinde aşağıdadır.

Android En İyi 5 Video İndirme Uygulaması

  • Youtube Go
  • Snaptube
  • Videoder
  • Full Video Downloader
  • TubeMate

Android video indirme programları, Google Play onay vermediğinden dolayı aracı uygulamalardan indirilmek zorundadır. Bu sebepten ötürü uygulamaları kullanmak için ayarlar bölümünden Bilinmeyen Kaynaklar kısmını aktif etmemiz gerekiyor. Bu yapılmazsa uygulamalar düzgün çalışmayabilir.

Youtube Go

Youtube üzerinde olan videoları telefonuna indirmek isteyen kullanıcılar için yapılan bu program ücretsiz bir şekilde kullanılabiliyor. Youtube Go, Google tarafından, kurulmuş olan bir programdır.

Youtube Go, bir tek seçilen videoları indirmeyi sağlayan bir uygulamadır. Bu uygulamada Youtube Premium’a abone olmadan videolar indirilebiliyor.

Ancak Facebook, Instagram gibi sitelerde video indirmeyi sunmuyor.

İzleyin: YOUTUBE GO İLE İNTERNETSİZ VİDEO İZLEYİN!

Snaptube

Snaptube video indirmek isteyen kullanıcılar için kurulmuş olan bir video indirme programıdır. Bu program ile hızlıca videolar indirilebiliyor. Aynı zamanda indirmeden önce video kalitesini belirleme seçeneğini sunuyor.

Snaptube uygulaması ile telefonunuza inen uygulamalar Facebook, Twitter gibi sosyal medya uygulamalarında paylaşılabiliyor.

Bu programı kullanarak telefonunuza indirdiğiniz videolar cihazınıza otomatik olarak kaydedilir. Aynı zamanda bu videolar telefonunuzda müzik ve video bölümü gibi ayrılabiliyor.

Videoder

Android video indirme programları arasında çok kullanılan bir uygulamadır. Bu uygulama ile çeşitli sosyal medya platformlarında video paylaşılabiliyor. Videoder uygulaması ile indireceğiniz videonun kalitesi seçilebiliyor.

Videoder uygulaması Google Play Store’da bulunmuyor. Videoder’i indirmek için ek uygulamalar kullanılıyor. Videoder programı reklam veren bir uygulamadır. Ancak uygulama içinde satın alma özelliği yoktur. Reklamsız bir şekilde Videoder uygulamasını kullanmak için Videoder Premium uzantısını Play Store’dan almak gerekiyor.

Reklam izlemekten memnun olanlar için Premium üyeliğe geçmek gerekmiyor.

Seyredin: Youtube’dan Video ve Müzik Nasıl İndirilir ? | Videoder

https://www.youtube.com/watch?v=JcYVAPaRHqM

Full Video Downloader

Android video indirme programları içinde oldukça meşhur bir yeri olan Full Video Downloader hızlı bir programdır. Bu uygulama ile video indirilebilir ancak videoların görüntülerini indirmek isteyenler de bu programı kullanabiliyor.

Videoların görüntülerini de cihaza kaydetmesi ile diğer video indirme programlarından farkını ortaya koyuyor.

Bu program internet üzerindeki tüm tarayıcılar ile bire bir uyumludur. Full Video Downloader ile indirilecek videonun görüntü kalitesi seçilebiliyor.

Aynı zamanda bu program birden fazla video indirmeye olanak sağlıyor.

TubeMate
TubeMate

TubeMate

Android video indirme programları kısmında olan bu program oldukça meşhurdur. Kolay arayüzü ile ilgi çekici temaları sayesinde kullanıcıların beğenisini topluyor.

TubeMate uygulaması kullanarak birden fazla video indirilebiliyor.

Andorid en iyi 5 video indirme uygulamalarını paylaştık. Daha fazla bilgi Google üzerinden bulunabilir.

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsin

Teknoloji

Yeni alınan telefon kaç saat şarj edilir?

Yeni telefon sahibi olan pek çok kişi telefonun bozulmaması ve uzun yıllar kendisiyle birlikte kalabilmesini sağlamak amacıyla bir takım uygulamalar
Teknoloji

Twitter arama önerileri nasıl silinir?

Twitter; dünyanın her yerinde yaygın olarak kullanılan, bağlantı kurularak tüm insanların birbiriyle etkileşimler kurabildiği, öneri olarak kişiyi bağlayan diğer kullanıcıları