Yaşam

Hangi burçlara güvenmemeliyiz? En yalancı burçlar belli oldu

Burçlar, insanların karakterleriyle doğrudan alakalı olduklarından, pek çok insanı genel hatları ile burçlarından tanımak ve anlamak mümkündür. Bazı burçlar konuşkan, bazıları zeki, bazıları ise yalana meyillidir. Bir insana yalan söylenmesi ise o insanın güveninin zedeler ve başkalarına karşı da bu güven yavaş yavaş kırılır. Güveni büyük ölçüde zedeleyen bu durumda, insanlar birbirlerine eskisi gibi yakın kalamazlar. Yalan söyleyen bu burçların yalanını yakalamak oldukça zordur çünkü yalan söylemek hayatlarının bir parçası olduğu için bu konuda iyilerdir. İşte, uzak durulması ve güvenilmemesi gereken, çok iyi yalan söyleyen o burçlar.

En yalancı burçlar

İkizler burcu (22 Mayıs-22 Haziran)

İkizler burcu
İkizler burcu

İkizler burcu, arkadaş canlısı olmasıyla sevilen ve dikkat çeken, ancak değişik ruh haliyle de zaman zaman itici bulunan bir burçtur. Değişken ruh hali ile çok da iyi bilinmeyen İkizler burcu, son derece zeki bir burçtur. Zeki yapısı sayesinde İkizler burcu çok kolay yalan söyler. İletişim yeteneği güçlü olan İkizler, bu yeteneğini yalan söylemekte kullanırsa geçmiş olsun. Karşısındakinin yalanı fark etmesi imkansızdır. İkizler burcu, en çok yalan söyleyen burçlar arasında başı çeker.

Kova burcu (21 Ocak-19 Şubat)

Kova burcu
Kova burcu

Kova burcu da yalan söyleme konusunda ustalaşmış bir burçtur. Kova burcu, dahi bir burçtur ve yalanını ayrıntılar üzerine inşa eder. Kova burcunun da yalan söylediğini anlamak çok büyük uğraş gerektirir ve bir Kova müsaade etmeden yalan söylediği anlaşılamaz. Kova burcu da kolay yalan söyleyen burçlardan bir tanesidir.

Balık burcu (20 Şubat-20 Mart)

Balık burcu
Balık burcu

Duygusal ve hassas yapısıyla bilinen Balık burcu, pek bilinmese de gayet iyi yalan söyler. Söylediği yalana kendisi de inanır ve bu sayede karşısındakini de yalanına ikna eder. Manipülasyon gücü son derece fazla olan Balık burcu, bu konuda eline su dökülemeyenlerden. Yalan konusundaki en büyük şansı ise ondan yalan beklenmemesidir. Bu yüzden yalanını fark etmek uzun zaman alır. Balık burcu da yalan söylemekte başarılı olan burçlardandır.

Akrep burcu (23 Ekim-22 Kasım)

Akrep burcu
Akrep burcu

Akrep burcu, burçlar içerisindeki en gizem dolu burçlardan bir tanesidir. Normal şartlarda yalandan hiç mi hiç hazzetmeyen Akrep burcu, isterse pekala yalan söyleyebilen bir burçtur. Eğer bir Akrep burcuna birisi kötülük yaptıysa, hele de yalan söylediyse geçmiş olsun. Akrep bunun intikamını çok daha büyük ve geniş çaplı bir yalanla alacak demektir. Akrep burcuna yalan söylendiyse ondan bir müddet uzak durmak en iyisi olacaktır. Yaşadığını yaşatmakta bir usta olan Akrep, canı yandıysa can yakacaktır. Gizemli göründüğü için pek çok kişi tarafından güvenilmez bulunan Akrep, gerçekten gerekli olduğunu düşündüğü zaman yalana başvurur. Eğer yalan sevmiyorsanız, Akreple güzel bir iletişim kurabilirsiniz.

Terazi burcu (23 Eylül-23 Ekim)

Terazi burcu
Terazi burcu

Terazi burcu da yalan söyleyebilen ve bunu yaparken rahatsızlık duymayan burçlar arasındadır. Terazi burcu yalan söylerse, karşısındakinin bu yalanı anlaması ve farkına varması çok zordur. Arkadaşlarına karşı son derece sadık ve güvenilir bir tavrı olan Terazi, yalanı genellikle ilişkilerinde söyleme ihtiyacı hisseder. Terazi burcunun güven veren tavrı ve yalan söylerken bunu inkar etmesi, partnerinin güvenini kazanmasını sağlayan bir durumdur. Eğer bir Terazi en ufak bir tutarsızlıkta bulunuyorsa bilinmesi gerekir ki, yalan söylüyordur. Terazi burcu da en kolay yalan söyleyen burçlardandır.

Astrolojideki en güvenilir burç hangisidir?

Boğa burcu

Boğa burcu etrafındakiler tarafından sevilen, çok güvenilen burçların başında gelir. Dürüstlük ve sadakat, bir Boğa için hayattaki en önemli erdem olduğu için Boğa burcu bu konuda son derece güvenilirdir. İstese gayet kolay yalan söyleyebilecek olan Boğa burcu, bunu asla tasvip etmediğinden yalandan uzak durur. Bu anlamda sadakate önem veren en dürüst ve güvenilir burç, Boğa burcudur.

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsin

Yaşam

Camdaki çizikler nasıl geçer? Camdaki çizikleri geçirmek artık çok kolay

Temizlik konusunda yapılan yanlışlar bazen eşyalarımıza zarar vermemize neden olabilir. Daha çok yanlış yapılan temizliklerde verile fiziksel hasarlardan olan ve
Yaşam

Kapak sözler. Arkadaşa göndermelik kapak sözler nelerdir?

Arkadaşlar ile bazen atışırken son sözü arkadaşınız söyler ve aklınıza hiç bir şey gelmez. Daha sonra gece yatmaya gittiğinizde bir