Teknoloji

Getcontact hesabı nasıl silinir?

Yakın bir geçmişte hem ülkemizde hem de tüm dünyada oldukça popüler bir platform olan Getcontact, artık tarihe karışmış vaziyette. Pek çok kullanıcı artık Getcontact hesabını silmek için çeşitli yollar araştırıyorken, biz de bu konu hakkında sizlere güvenilir bir yardımcı olmak için kolları sıvadık. Peki, Getcontact nedir, hesap nasıl silinir? Tüm bu soruların cevapları yazımızda.

Getcontact nedir?

Getcontact, aslında telefonunuzda kayıtlı olan veya olmayan kişilerin sizin numaranızı telefonuna ne diye kaydettiğini görmenizi sağlayan bir uygulamadır. Bir dönem özellikle gençler ancak elbette ki daha farklı yaş gruplarındaki kişiler bu uygulamayı büyük bir ilgi ile karşılamıştı. Ayrıca sizin ne diye kaydedildiğinizi göstermesinin yanı sıra, bu uygulamanın çağrı tanımlama diye bir özelliği de var. Bu sayede bilinmeyen numaralardan gelen çağrıların sahibini bu sayede hemen görebilirsiniz. Getcontact, telefon numarası ile kayıt olunabilen bir uygulamadır. En bilindik özellikleri ve çıkış noktaları ile arayan kişinin kim olduğunu ve başkalarının telefon rehberlerine nasıl kayıtlı olduğunuzu kolaylıkla öğrenmenizi sağlar. Dikkat edilmesi gereken en mühim nokta ise, bu tarz uygulamaların telefon numarası istemesi ve bu numaralarla beraber hem uygulamayı kullanan kişinin verilerini hem de kişinin rehberindeki herkesin bilgilerini edinip işlemesidir. Oldukça tehlikeli olabilen bu işlem, istemeden başkalarına da zarar vermeye yol açabilir.

Getcontact hesap silme işlemi nasıl gerçekleştirilir?

  • Getcontact uygulamasını silmek için ilk olarak telefonunuzda Getcontact uygulamasını açın.
  • Telefonun sol kısmında bulunan menüden “Ayarlar” kısmına tıklayın.
  • Daha sonra “Hakkında” kısmına tıklayın.
  • Hakkında kısmıyla beraber “Hesap Ayarları” kısmına tıklayın.
  • Son aşamada ise ekranda beliren “Hesabı Sil” seçeneğine tıklayın.
  • Getcontact hesap silme işleminiz artık bitti.
Getcontact hesabı nasıl silinir?
Getcontact hesabı nasıl silinir?

Getcontact hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Getcontact uygulamasını açın ve hesabınızda oturum açın.
  2. Ayarlar sekmesine gidin ve “Hesap Ayarları” seçeneğine tıklayın.
  3. “Hesabımı Sil” seçeneğine tıklayın.
  4. Uygulamanın size sunduğu talimatları izleyin ve hesabınızı silme işlemini tamamlayın.

Not: Bu işlem geri alınamaz ve tüm verileriniz silinecektir. Bu nedenle, hesabınızdaki tüm önemli bilgileri önce yedekleyin ve silme işlemine devam etmeden önce emin olun.

Seyredin: GET CONTACT HESAP SİLME (BİLGİLERİNİZİ KOPYALAYAN UYGULAMA)

Getcontact’ın resmi internet sayfasında yayımladığı özellikler

Güvenlik, spam’den korunma

Önceliğimiz güvenlik! Sahtekarlık amaçlı ve istenmeyen çağrıları belirlemek için her gün on milyonlarca çağrıyı analiz ediyoruz. Kötü amaçlı olduğunu belirlediğimiz çağrıları engelleyerek güvende kalmanızı amaçlıyoruz.

Çağrı tanımlama

Arayanın kim olduğunu bilmek en doğal hakkınız! Android işletim sistemli telefonunuzda tanımadığınız numaralardan gelen çağrı sahibinin kim olduğunu anlık olarak görüntüleyin!

Messenger

Harika bir sohbet deneyimi için Getcontact Messenger ile tanışın. Yeni geliştirdiğimiz Sohbetler özelliği ile sizlere “arttırılmış gizlilik sunan bir sohbet deneyimi” sağlıyoruz.

Etiketler

Getcontact, gücünü kullanıcılarının oluşturduğu topluluktan alır. Kullanıcılar etiket ekle özelliği ile birbirlerine etiket ekleyerek diğer üyelerin profilini güçlendirirler. Örneğin bir kullanıcı diğer bir kullanıcıya “Telefon tamircisi” şeklinde bir etiket ekleyebilir. Bu etiketlerin kontrolü her zaman etiketin eklendiği kişidedir.

Güven puanı

Ticaret yapmadan önce Güven Puanı sorgulaması yapın! Son kullanıcı geribildirimleri, SPAM aktiviteleri ve onlarca farklı algoritma, yapay zeka teknolojimizi besler ve ilgili numara için bir güven puanı derecesi belirleriz.

Çoklu platform

Getcontact mobil telefonların yanı sıra, masaüstü bilgisayarlar için de uyumludur.

Gizlilik ve veri güvenliği

Kullanıcılarımızın gizliliğini korumak Getcontact için büyük önem taşımaktadır, GDPR kapsamındaki en yüksek teknik ve operasyonel uyum için önlemler almayı sürdürüyoruz.. Bu nedenle, görünürlük ayarlarınızı kolayca yönetebileceğiniz, etiketleri ve profil görünümünü değiştirebileceğiniz, iletişim profilinizi silebileceğiniz veya listeyi kaldırabileceğiniz profil ve gizlilik tercihleriniz üzerinde tam denetime sahip olmanız için tamamen özel bir Gizlilik Yönetim Merkezi geliştirdik.

iPhone için kısayollar

Telefonunuzdaki arama geçmişi kısmına erişin. Hakkında bilgi almak istediğiniz numaranın detayına erişmek için “i” ikonuna dokunun. Numara detayından “Kişiyi Paylaş” seçeneğine tıklayın. Eğer Açılan ekranda Getcontact seçeneği yoksa, “Daha Fazla” alanına tıklayarak Getcontact’ı etkinleştirin. Böylece Getcontact uygulamasını açmadan, çağrı geçmişinden hızlı çağrı tanımlaması yapabilirsiniz.

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsin

Sosyal Medya Teknoloji

Instagram onay kodu gelmiyorsa ne yapmak gerekir?

Son dönemlerde en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Instagram, pek çok kişinin en çok kullandığı uygulamalar arasında yer
Teknoloji

PayFix nedir? Artık finansal işlemlerinizi tek bir yerde toplayabileceksiniz

Ödemlerinizin hemen hemen hepsini tek bir yerden yapabilmenizi sağlayan PayFix, dijital bir cüzdan platformudur. Kurumsal ve bireysel bir şekilde kayıt