Teknoloji

En iyi Android çağrı engelleme uygulamaları hangileri?

Telefonlarımız artık bizim vazgeçilmez bir parçamız haline gelmiş bulunuyor. Bir yere giderken hiç kimse cebinden telefonunu eksik etmiyor. Eski zamanlara nazaran günümüzde teknolojinin gelişmesi hayatımızı büyük oranda kolaylaştırmış bize çok yardımı olmuştur. Kimi insanlar işlerini telefonlarından hallederken kimileri de telefonlarını vakit geçirmek için kullanıyor. Her ne olursa olsun telefon günümüzde bir ihtiyaç haline gelmiş bulunuyor. Küçüğünden büyüğüne herkesin cebinde telefon bulunuyor.

Küçük çocuklar eğlenceli videolar izleyerek vakitlerini geçirirken ebeveynleri de telefondan işlerini halletmeye çalışıyorlar. Genç bireyler arkadaşlarıyla telefon üzerinden iletişime geçerek vakitlerini sosyal medya da geçiriyorlar. Telefonları bizlerin vazgeçilmez parçası olmaya devam etse de her zaman iyi şeyler için kullanılamayabiliyor. Bazen telefonda aşırı vakit geçirerek diğer işlerimizi aksatabiliyoruz. Telefonlarımızı da yararlarımıza kullanmamız için her şeyi oranlı bir şekilde kullanmamız gerekiyor.

Telefonlarımızda bazen hoşumuza gitmeyen bizleri rahatsız edebilecek davranışlarda olabiliyor. Buna örneklerden bir tanesi yabancı numaralardan veya istemediğimiz kişilerden gelen çağrılar. Ama endişelenmeyin bundan kurtulmanın yolu oldukça kolay. Android çağrı engelleme uygulamaları birden fazla olarak karşımıza çıkıyor. Sizler de istemediğiniz kişilerden sık sık çağrı alıyorsanız android çağrı engelleme uygulamalarını kullanarak istemediğiniz numaraları rahatlıkla engelleyebilirsiniz.

Whoscall
Whoscall

Çağrı Engelleme Uygulamaları

Hayatlarımızın vazgeçilmez parçası haline haline gelen telefonlarımız bazen bize sorunlar çıkarabiliyor. Bu sorunlardan bir tanesi olan rahatsız edici çağrılar bazen çok can sıkıcı hale gelebiliyor. Ama bunlardan kurtulmanın yolu günümüzde oldukça basit bir hale gelmiş bulunuyor. Günümüzün gelişen teknolojisi sayesinde istemediğimiz hiç bir şeye maruz kalmıyoruz.

Teknoloji alanda yapılan bu gelişmeler çok hayat kurtarıcı bir hal alabiliyor. Çağrı engelleme uygulamaları da bizlerin kurtarıcısı haline gelmiş bulunuyor. İstemediğimiz bir numaradan çağrı alıyorsak ve bu bizi çok rahatsız edici bir hale gelmiş bulunuyorsa çağrı engelleme uygulamaları sayesinde bunlardan rahatlıkla kurtulabiliyoruz. Bu çağrı engelleme uygulamaları sırasıyla;

  • Call Blacklist uygulaması
  • Whoscall Uygulaması
  • Call Blocker uygulaması
  • Callapp Uygulaması
  • Hiya uygulaması
  • Merhaba Uygulaması
  • Call Control uygulaması
  • Çağrı Engelleyici adlı uygulama
  • Senkronize Et uygulaması
  • Çağrı Kontrolü adlı uygulama

Sizler de istemediğiniz numaralardan çağrılar alıyor ve bundan rahatsızlık duyuyorsanız yukarı da ki android çağrı engelleme uygulamalarını kullanarak dilediğiniz numarayı dilediğiniz şekilde engelleyebilir ve ondan kurtulabilirsiniz. Gelişen teknoloji sayesinde istemediğimiz hiç bir sorunla baş başa kalmayıp hepsinden kolaylıkla kurtulabiliriz. Binlerce uygulama üreten teknoloji imkanları günümüzde en büyük yardımcılarımız olmaya devam ediyor.

Tüm Gelen Aramaları Nasıl Engellerim?

Hayatımızın vazgeçilmez parçası olan telefonlarımızı çok severek ve büyük bir zevkle kullansak da bazen sorunlar yaşayabilir ve istemediğimiz olaylarla karşı karşıya kalabiliriz. Telefonda yaşayabileceğimiz sorunlardan olan biri istemediğimiz çağrıları almak olabilir. Yabancı numaralardan ve yabancı kurumlardan gelen aramaları engellemek bizim için kurtarıcı bir yol olacaktır.

Bu çağrıları kabul etmemek ve engellemek günümüz koşullarında çok basit. Telefonunuza gelen yabancı numaralardan çağrıları kabul etmek istemiyorsanız çağrı engelleme uygulamalarından birini indirerek yabancı çağrıların hepsini engelleyebilirsiniz. Ama siz telefonunuza gelen bütün çağrıları engellemek istiyorsanız yine çağrı engelleme uygulamalarını indirerek tüm çağrıları kapatma özelliğini aktifleştirebilirsiniz.

Gelişen ve gelişmeye devam eden teknoloji sayesinde günümüz internet koşullarında istemediğimiz hiç bir duruma maruz kalmıyor, işlerimizi kolayca halledebiliyoruz. Gelişen teknoloji dolayısıyla bu ve bunun gibi sorunların %90’ın çözümü bulunabiliyor.

Numara Engelleme Programı Hangisi?

Telefonunuza gelen yabancı çağrıları ve rahatsız edici çağrıları engellemek sizi bu rahatsız edici durumdan kurtaracaktır. Gelişen teknoloji sayesinde birden fazla çağrı engelleme uygulamaları geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüştür. Sizler de rahatsız edici ve almak istemediğiniz türden çağrılar alıyorsanız çağrı engelleme uygulamalarından bir tanesini telefonunuza indirerek çağrıları engelleyebilirsiniz.

Birden fazla olan çağrı engelleme uygulamalarından dilediğinizi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bu çağrı engelleme uygulamalarından bir kaçı Call Control, Çağrı Engelleyici, Merhaba, Eğitmen, Call Blacklist, Callapp ve Hiya adlı uygulamalardır.

Call Blocker Nedir?

Call Blocker adlı uygulama sizin almak istemediğiniz ve rahat olduğunuz çağrıları engellemek amacıyla üretilmiş bir çağrı engelleme uygulamalarından sadece bir tanesidir. Bu ve bunun gibi bir sürü şekilde bulunan çağrı engelleme uygulaması ile dilediğiniz çağrıları telefonunuzdan engelleyebilirsiniz. Ayrıyetten çağrı ile beraber rahatsız edici smsler de alıyorsanız bu uygulamaları kullanarak almak istemediğiniz ve rahatsız olduğunuz smsleri de engelleyebilirsiniz. Gelişen teknoloji sayesinde böyle istemediğimiz durumlardan anında kurtulabiliyor ve huzura kavuşabiliyoruz.

Sms Engelleme Uygulamaları

Hayatımızın bir parçası haline gelen telefonlar her an yanımızda bulunmaya devam ediyor. Bu telefonları birçok amaçla kullanmak mümkün. Kimi insanlar telefonlarını iş için kullanırken kimi insanlarda vakit geçirme ve eğlence amaçlı kullanabiliyor. Ne amaçla kullanırsak kullanalım günümüz koşullarında telefon bir ihtiyaç haline gelmiş bulunuyor. Telefonlarımızı çok severek kullanırken bazen istemediğimiz durumlarla karşı karşıya kalabiliyor ve rahat edici durumlar yaşıyor olabiliyoruz.

Bunların arasında telefonlarımızda istemediğimiz çağrı ve smslere maruz kalabiliyoruz. Ama günümüz koşullarında bu istemediğimiz durumlara maruz kalmadan çağrı engelleme uygulamalarından hem istemediğimiz çağrıları engelliyoruz hem de istemediğimiz smsleri engelliyoruz. Böylelikle daha rahat bir telefon kullanımı ile baş başa kalıyoruz.

Çağrı Engelleme Uygulamalarını Nasıl İndirebilirim?

Telefonlarımızda istemediğimiz çağrı ve smslere maruz kalıyorsak bunları engellememiz gerekebilir. Bu rahatsız edici çağrı ve smsleri engellemek için bir çağrı engelleme uygulamasına ihtiyaç duyarız. Bu çağrı engelleme uygulamalarını telefonumuzda aktif etmemiz için telefonumuza indirmemiz gerekiyor. Telefonumuzun Store uygulamasına girerek istediğimiz bir çağrı engelleme uygulamasını seçip telefonumuza indirip daha sonra uygulamayı gönül rahatlığı ile kullanabiliriz.

Çağrı Engelleme Uygulamaları Nasıl Aktif Edilir?

Bir çağrıyı veya gelen sms numarasını engellemek istiyorsak telefonumuza bir çağrı engelleme uygulaması indirmemiz gerekiyor. Ardından bu çağrı engelleme uygulamasını telefon numaramız ve bilgilerimiz ile giriş yapmamız gerekiyor. Daha sonra uygulamanın içinde bulunan yabancı çağrıları engellemeyi aktifleştirmemiz gerekiyor. Aktifleşmeyi gerçekleştirdikten sonra telefonumuzu rahat rahat kullanabiliriz. İstediğiniz zaman çağrı engellemeyi aktif edebilir istediğiniz zaman da aktifliği kapatabilirsiniz. Çağrı engelleme uygulamalarını dilediğiniz gibi kullanabilmeniz mümkündür.

Sms Engelleme Uygulamaları Nasıl Aktif Edilir?

Telefonların sms uygulamaları arkadaş ve dostlarla haberleşmek için kullanılsa da bazı kişiler ve kurumlar tarafından istemediğimiz smsleri almak durumunda olabiliyoruz. Bu durumdan kurtulmak da elbette ki mümkündür. Telefonunuza indireceğiniz herhangi bir çağrı engelleme uygulamasından diler istediğiniz çağrıları dilerseniz de istediğiniz smsleri engelleyebilirsiniz. Telefonunuza indirdiğiniz herhangi bir çağrı engelleme uygulamasının içindeki ayarlardan sms engelleme özelliğini aktif edebilirsiniz.

Çağrı Engellemeyi Kaldırabilir Miyim?

Telefonumuzda istemediğimiz çağrılara maruz kaldığımız zaman normal olarak bunu engellemek durumunda kalabiliyoruz. Bunu da çağrı engelleme uygulamalarını telefonumuza indirerek basitçe halledebiliyoruz. Ama engellediğimiz çağrıyı kaldırmak istediğimiz zaman elbette ki bu da mümkün. Çağrıyı engellediğimiz uygulamaya girerek engellenen çağrılar arasından dilediğiniz numaranın engelini kaldırabilirsiniz. Engellemek istediğiniz numarayı istediğiniz zaman engelleyebilir istediğiniz zaman da engelini kaldırabilirsiniz. Bunun bir kısıtlaması yoktur. Keyfinize göre hareket edebilir rahatsız edici çağrılar ve smslerden anında kurtulabilirsiniz.

İstenmeyen Çağrıları ve Mesajları Engellemek

Günümüzün en gözde parçalarından olan telefonlarımız hayatımızın her alanında eşsiz bir parçamız olmaya devam ediyor. Her alanda kullanılabilen telefonlarımız bize hem bir iş arkadaşı hem eğlence arkadaşı hem de aktivite arkadaşı olabiliyor. Her alanda sorun ve sıkıntılar yaşayabilirken bunlar telefonlarımızda da karşımıza çıkabiliyor. Bazen telefonlarımıza istemediğimiz kişi ve kurumlardan istemediğimiz derece de çağrı ve smsleri alabiliriz. Ama neyse ki gelişen teknoloji ve uygulamalar sayesinde bu çağrı ve smsleri engellemek mümkün duruma gelmiştir. Birden fazla olan bu çağrı engelleme uygulamalarından dilediğiniz uygulamayı indirebilirsiniz. Bu uygulamalar sayesinde istemediğimiz çağrı ve smsleri engelleyerek bu rahatsız edici durumdan kendimizi kurtarabiliriz.

Android Kullananlar İçin En Kaliteli Çağrı Engelleme Uygulamaları

Android için birden fazla çağrı engelleme uygulaması bulmanız mümkündür. Bu uygulamaları kullanmak oldukça basit bir durum olmakla beraber sizi rahatsız edici durumlardan da kurtarmayı sağlayacaktır. Bu uygulamalar sayesinde hem istemediğiniz çağrıları hem de istemediğiniz smsleri engelleyebilirsiniz. Dilediğiniz zaman engelleri kaldırabilirsiniz dilediğiniz zaman da engellemeyi aktifleştirebilirsiniz.

Dilediğiniz kadar çağrı da engelleyebilirsiniz. Bunun bir kısıtlaması yoktur. Ayrıca özel ve bilinmeyen numaralardan aldığınız çağrı ve smsleri de engelleyebilir bu durumlarla karşı karşıya gelmezsiniz. Çağrı engelleme uygulamalarından Call Blacklist, Çağrı Önleme, Whoscall, Mr. Number, Hiya, Call Blocker, Security vb. uygulamalardan dilediğinizi kullanabilmeniz mümkündür. Birden fazla olan bu uygulamalardan istediğinizi kullanabilirsiniz.

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsin

Teknoloji

Instagram silinen mesajlar nasıl geri getirilir?

Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram, fotoğraf ve video paylaşabileceğiniz bir platformdur. Geçtiğimiz yıllarda eklenmiş
Robot süpürge
Teknoloji

Xiaomi robot süpürge telefona nasıl bağlanır?

Akıllı telefonların insan hayatına girmesi ile teknolojik anlamda daha birçok ürün ortaya çıkmıştır. Bunlar içerisinde akıllı ev aletlerinin de yer