Yaşam

İşte aşkta en başarısız burçlar… İlişki kurmakta zorlanan 3 burç

Aşk hayatında başarısız olan ve ilişki kurmakta zorlanan burçlar belli oldu. Bu 3 burç ile uzun süreli ilişki yaşamak oldukça güç. İşte zodyağın aşk konusunda başarısız olan o burçları:

İkizler Burcu: Kararsız ve Tutarsız

21 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasında doğan ve hava elementine sahip olan İkizler burcu, aşk konusunda oldukça kararsız ve tutarsızdır. İkizler burcu insanları, hayatlarının merkezine genellikle kendilerini koyarlar ve bu nedenle ilişkilerinde sorunlar yaşarlar.

İkizler burcu insanları, bir anı diğer anına uymayan, gelgitli hareketleriyle partnerlerine çeşitli farklı davranışlar sergileyebilirler. Bu durum, partnerlerinin aklını karıştırarak ilişkide sorunlara yol açar.

Yengeç burcu
Yengeç burcu / Görsel Kaynak: © Soru.com.tr

Yengeç Burcu: Duygusal ve İstekli

22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasında doğan ve su elementine sahip olan Yengeç burcu, aşk hayatında duygusal ve fazlasıyla istekli bir yapıya sahiptir. Yengeç burcu insanları, sevmeyi ve sevilmeyi çok severler, ancak bu duygusallıklarını çoğu zaman yönetemedikleri için ilişkilerinde sorunlar yaşarlar.

Yengeç burcunun en büyük handikapı, her zaman daha fazlasını istemesidir. İlişkide genellikle partnerini yoran taraf olan Yengeç burcu ile sağlıklı bir ilişki kurmak pek kolay değildir.

Başak Burcu: Mükemmeliyetçi ve Kontrolcü

23 Ağustos – 23 Eylül tarihleri arasında doğan ve toprak elementine sahip olan Başak burcu, aşk hayatında mükemmeliyetçi ve kontrolcü bir yapıya sahiptir. Başak burcu insanları, her konuda başarılı olmak isterler ve ilişkilerinde de en iyi olmak için çaba gösterirler.

Başak burcu insanlarının mükemmeliyetçi tavırları nedeniyle, yaşadıkları aşkı da yönetme isteği içerisine girerler. Bu durum, ilişkide çeşitli pürüzlerin ortaya çıkmasına neden olur ve Başak burcu insanları, partnerlerini boğucu bir hale dönüşebilirler.

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsin

Yaşam

İp atlamanın boy uzamasındaki etkileri nelerdir?

Sağlıklı bir yaşam içerisinde olabilmek için kişilerin dengeli ve düzenli beslenmesi son derece önemlidir. Dengeli ve düzenli beslenmek kişinin hayatı
Yaşam

Bu sözler sayesinde sevgiliniz size tekrar tekrar aşık olacak. Sevgilinin kalbini çelecek sözler nelerdir?

Sevgilimize ya da eşimize sevgimizi göstermek için normal veya özel günlerde onlara güzel sözlü mesajlar atmak isteriz. Bu sözler sayesinde