Yaşam

Çatışmaktan mutluluk duyan burçlar belli oldu. Aman ‘bu burçlarla’ tartışmaya girmeyin

Kişinin karakterinin oluşumun büyük ölçüde etkileri olan burçlar çoğu zaman özel hayattan aile hayatına, sosyal hayattan iş hayatına kadar pek çok alanda etkilerini göstermektedir. Bu olaylar bazı durumlarda kişide pozitif olayların yaşanmasına neden olurken bazı durumlarda çatışmaların ve problemlerin yaşanmasına neden olmaktadır. Birbirinden apayrı durumların yaşanmasına neden olan burçlar ve farklılık özellikleri noktasında diğer burçlara nazaran çok daha tartışmaya meyilli olan burçlar açıklandı. Bu burçlar genel itibarıyla yaşamları boyunca münakaşa içerisinde bulunmayı seven ve hemen hemen her işi tartışarak halleden kişilerdir. Peki ya bu burçlar nelerdir?

Negatif özellikleriyle ön plana çıkan burçlar

Karakteristik özellikleri itibarıyla burçların belli başlı farklılıkları bulunmaktadır. Bu farklılıklar kişileri birbirinden ayıran en temel durumlar arasında yer alırken, sosyal hayat içerisinde problemlerin oluşmasına da neden olmaktadır. Burçların mevcut oldukları bu huyları bazı durumlarda değişkenlik gösterebilse de genel itibarıyla var olan özelliklerini tüm hayatları boyunca taşımaktadırlar. Gökyüzünde meydana gelen çatışmalar, çarpışmalar, güneş ve ay tutulmaları gibi durumlar burçlar üzerinde hatırı sayılı değişikliklerin oluşmasına neden olurken haberimizin bu bölümünde tüm hayatı boyunca diğer insanlarla çatışma eyleminde bulunan burçları derledik. İşte etrafa negatiflik aşılayan o burçlar…

Koç burcu

21 Mart ve 20 Nisan tarihleri arasında doğan ve ateş grubuna mensup olan kişiler koç burcudur. Koç burçları genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her işi kendi halletmeyi seven herhangi bir konuda yardım alma eğiliminde bulunmayan kişilerdir. Yaşamları boyunca kendilerine ait olmayı seven koç burçları ekstra bir kişinin düşüncesine gerek duymaz ve kendini bildiğini süzgeçinden geçirerek uygular. Mantık ve duygusal durumları eş zamanlı işlemektedir. Her ikisinin tercihini de koç burçları verir ve hayatlarına herhangi birinin müdahale etmesinden hoşnut olmaz. Kendi kararlarını kendi almayı seven koç burçları, sorgulanmaktan hoşlanmazlar. Negatif özellikleriyle ve kendinden emin ukala tavırlarıyla ön plana çıkan koç burçları bu tavırları dolayısıyla sosyal çevresiyle arasında bir takım problemler yaşayabilmektedir. Herhangi bir kişiye bağımlı olmadıkları için hayatlarından çıkan kişilere karşı ekstra bir üzgünlük durumunun da içerisinde bulunmazlar.

Koç burcu, liderlik özellikleri ile bilinir. Ancak, bu liderlik özellikleri zaman zaman agresif davranışlara sebep olabilir. Koç burcu insanları, sabırsızlık ve tahammülsüzlükleri nedeniyle sık sık tartışmalara girerler. Koç burcu insanları ayrıca, kendileri için mücadele etmekten hoşlanırlar ve bu nedenle, kavgaya hazır olabilirler.

Burçlar / Görsel Kaynak: © Soru.com.tr
Burçlar / Görsel Kaynak: © Soru.com.tr

Yengeç burcu

22 Haziran ve 22 Temmuz tarihleri arasında doğan kişiler yengeç burcudur. Yengeç burçları genel özellikleri itibarıyla sosyal çevresiyle barışık görünen ve arkadaşlığa önem verdiğini zanneden kişilerdir. İlgi alanları noktasında başarılı olmayı seven yengeç burçları, konunun en başarılısı olmak için elinden gelen mücadeleyi yerine getirir ve bu noktada yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Başarıya giden yolda her şeyin mübah olabileceğini düşünen yengeç burçlarının sevimli görünen yüzlerinin altında büyük bir sinsilik yatmaktadır. Tüm çevresiyle arasının iyi olduğunu düşünen yengeç burçları ilişkiler noktasında büyük ölçüde yapmacıktır. Pek çok konuda yalan söyleme eğiliminde olan yengeç burçlarının kendi yalanlarına inanmaları da mümkündür.

Yengeç burcu insanları, kavgadan kaçınmaya çalışırlar. Ancak, aileleri veya sevdikleri için mücadele etmeleri gerektiğinde, oldukça hırslı ve saldırgan olabilirler. Yengeç burcu insanları, ailelerine veya sevdiklerine zarar verildiğinde, kavgacı bir tavır sergilerler.

İkizler burcu

21 Mayıs ile 21 Haziran tarihleri arasında doğan kişiler ikizler burcudur. İkizler burcu genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her konudan bir anda sıkılma eğiliminde olan kişilerdir. Bir gün onlar için çok fazla önemli olan şeyler ertesi gün bir anda hiç önemli olmayabilir. Bu tarz konularda en büyük önceliği kendilerine veren ikizler burcunu, duygusal manada çökertmek oldukça zordur. Başarılarıyla övünmeyi seven ikizler burcu, başarılı olmak için de gecesini gündüzüne katmayı iyi bilir. İşini severek yapmaları onlar için büyük bir avantaj olurken, başarılı olmalarına yardımcı olan anahtarlardan bir tanesidir. Sosyal çevreleri de güçlü olan ikizler burçları tam bir iletişim insanlarıdır. Kalabalık arkadaş gruplarında buluşmayı ve büyük kahkahaların olmasını fazlaca severler.

İkizler burcu insanları, kavgadan hoşlanmazlar. Ancak, onları kışkırttığınızda, oldukça hırçın olabilirler. İkizler burcu insanları, akıllı ve mantıklıdırlar. Bu nedenle, onlarla tartışırken mantıklı ve akılcı bir şekilde davranmanız gerekir. Aksi takdirde, tartışmaları körükleyebilirsiniz.

Sonuç

Burçlar, kişilik özelliklerimizi belirlemede önemli bir rol oynarlar. Kavgacı burçlar, zaman zaman hırçın ve agresif olabilirler. Bu burçlarda olan insanlar, kendileri veya sevdikleri için mücadele etmekten çekinmezler ve adaletsizliğe veya haksızlığa karşı oldukça hassastırlar. Ancak, her burcun kendine özgü bir kişiliği vardır.

Astrolojinin bilimsel bir temeli olmamasına rağmen, birçok insan burçların kişiliklerini ve hayatlarını etkilediğine inanır. Burçlar hakkında bilgi sahibi olmak, insanların kendilerini ve diğer insanları daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir. Ancak, burçlar tek başına bir insanın kişiliğini belirlemezler ve her insan kendine özgüdür.

Bu makalede, kavgacı burçlar hakkında konuştuk. Koç, Aslan, Akrep, Kova ve Balık burçları, zaman zaman hırçın ve agresif olabilirler. İkizler, Yengeç, Terazi, Oğlak ve Yay burçları ise daha barışçıl bir kişiliğe sahiptirler, ancak kendileri veya sevdikleri için mücadele etmek zorunda kaldıklarında, oldukça hırslı ve saldırgan olabilirler.

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsin

Yaşam

Mevlit kandilinin mahiyeti. İslam dininde mevlit gecesinin önemi nedir?

İslam dininde bazı gün ve geceler çok özel ve çok kıymetlidir. Bu gün ve gecelerden biriside Mevlit Kandilidir. Mevlit kandili
Sağlık Yaşam

Mikrodalga zararlı mı, mikrodalga nasıl kullanılır, mikrodalgada ne pişirilir?

Büyük fırınlarda yapılan yemeklerin tavalar ve tencerelerde yeniden ısıtılması sorununu ortadan kaldıran ve fırınlarda hazırlanan yemeklerin yine fırınlarda ısıtılabilmesi amacı